KUKA?


Rento ja hyväntuulinen visuaalinen sielu, joka rakastaa luontoa - sellainen tyyppi löytyy täältä. Olen parikymppinen valokuvaaja ja intohimoinen some-osaaja, joka rakastaa kauniiden ja tunnelmallisten fiilisten luomista niin valokuvien kuin tekstien muodossa. 

Haluan jakaa osaamistani sekä visuaalista näkemystäni sitä tarvitseville. Minulla on ammatillinen koulutus ja monen vuoden kokemus valokuvauksesta (erityisesti tuotekuvaus, henkilökuvaus ja fiiliskuvat) sekä useamman vuoden osaaminen sosiaalisen median parissa työskentelystä niin yrittäjänä kuin bloggaajana, joten kaikenlaisia hyödyllisiä kikkoja ja huomioita somen kiemuroista on tullut opittua niin käytännössä kuin itse opiskelemalla. 

Lyhyesti: ylläpidän asiakkaiden sosiaalisen median kanavia, annan siihen apua ja vinkkejä sekä takaan visuaalisen ja ammattimaisen kuvasisällön. 

Valokuvauksen ja sosiaalisen median sisällöntuotannon lisäksi kirjoitan lifestyleblogia, joka on ns. pääkotisivuni. Sinne löydät osoitteesta www.mariannesaarinen.com

Ota rohkeasti yhteyttä niin ehkä tehdään pian duunia yhdessä! Olen avoin kaikenlaisille työtarjouksille sekä hyville yhteistyöehdotuksille.

''Do what makes your soul shine''

xx Marianne

Kaikki kuvat ovat minun omiani, ellen toisin mainitse, joten ethän kopio niitä ilman lupaani.
back to top