PALVELUT JA HINNASTO
Millaisia palveluita tarjoan ja millä hinnalla? 

Nämä setit ja hinnat ovat esimerkkejä, sillä pyrin siihen, että voimme joustavasti sopia tarpeisiisi sopivat sisällöt ja samalla niistä riippuen myös hinnan - luodaan yhdessä sinulle räätälöityjä palveluita.

Saa kysyä, ehdottaa ja tehdä tarjouksia. SOMEKOULUTUS / 1-2 h / 1 hlö 120e + alv / 3-4 hlö 250e + alv

Sosiaalisen median kanavien käyttö ja niiden hyödyntäminen parhaalla mahdollisella tavalla. Sinulle yhdessä räätälöity sisältö, lue lisää täältä.


''Tiivis paketti, jossa sain paitsi suoraa palautetta niin myös loistavia kehitysehdotuksia, joita hyödynnän nykyään somessa päivittäin. Ennen koulutusta koin hallitsevani aika hyvin Instagramin peruskäytön, mutta todellisuudessa minulta oli jäänyt paljon asioita ymmärtämättä ja huomaamatta. Sain arvokkaita ohjeita eri työkalujen hyödyntämiseen sekä sisällöntuottamiseen.'' - Riikka, Puotila Vaajakoski


ULKOISTETTU SOME
(paketit vain esimerkkejä, voidaan sopia tarpeisiisi sopivat sisällöt ja toteutukset)

Sosiaalisen median kanavien julkaisujen luominen ja julkaisu sinun puolestasi - aina aika ei riitä somelle, joten joskus vastuun siirtäminen toiselle on hyvä päätös. Some hoituu kuin itsestään! Paketteihin sisältyy julkaisuihin kuuluvat kuvat. Lue lisää ulkoistetusta somesta täältä.


TUOTEKUVAUS / kolmen kuvan sarja 80e + alv (sopii erityisesti somessa markkinoinnin yhteyteen) / 5 kpl 150e + alv

Hallittuja, laadukkaita ja kauniita tuotekuvia käyttöösi somekanaviisi ja nettisivuillesi. Voit katsella ottamiani valokuvia täältä portfoliostani.


Myös henkilökuvat ja muut valokuvaukset onnistuu tarvittaessa. Ota rohkeasti yhteyttä!


back to top